Obdarujte o Vánocích

nejen své blízké, ale i neznámé týrané. Obracíme se na vás s prosbou o dárek pro oběti domácího násilí.

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Tříkrálová sbírka 2018

Tříkrálová sbírka v pražské arcidiecézi podpoří seniory a matky s dětmi v tísni.

Práce, která má smysl

Hledáte-li stabilní zaměstnání, zázemí silné organiace a práci, která má smysl, přidejte se k nám!

Tříkrálový průvod centrem Prahy v čele s třemi králi na velbloudech

Tříkrálový průvod 2018Historickým centrem Prahy projde v pátek 5. ledna 2018 průvod v čele s třemi králi na velbloudech. Akce pořádaná Arcidiecézní charitou Praha chce upozornit na Tříkrálovou sbírku, kterou Charita pořádá na pomoc sociálně slabým lidem v naší zemi.

Samotnému průvodu bude předcházet tradiční požehnání tříkrálovým koledníkům, které udělí pražský arcibiskup kardinál Dominik Duka v kostele sv. Tomáše v pátek 5. ledna v 15 hodin. Přítomni budou i tři králové, kteří pak z nedalekého Malostranského náměsí zahájí průvod centrem Prahy. Cílem jejich pouti bude živý Betlém na Staroměstském náměstí, aby lidem připomněli legendu o putování tří mudrců do Betléma za nově narozeným Ježíškem.

Na Staroměstském náměstí bude pokračovat program - králové předají své dary, vystoupí se svým poselstvím kardinál Dominik Duka. Od 16:30 hodin provede smíšený sbor a orchestr při Římskokatolické farnosti u kostela Nejsvětějšího Srdce Páně pod vedením Václava Revendy Českou mši vánoční Jakuba Jana Ryby

Magistrát hl. m. PrahyTříkrálový průvod pořádá Arcidiecézní charita Praha za podpory Hl. m. Prahy

Místo: Praha-Malá Strana, Staré Město
Termín: 5. 1. 2018, 15:00
Kategorie: Akce pro veřejnost

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371