Benefiční koncert

Vstupenky na benefiční koncert pro Českou nemocnici v Ugandě jsou již v prodeji!

Koupit vstupenky on-line

Hledáme dobrovolníky

Pomozte nám zorganizovat Národní potravinovou sbírku. Letos proběhne v sobotu 10. listopadu.

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

25 let Adopce na dálku

Díky vaší pomoci mohlo získat vzdělání 32 tisíc potřebných dětí.
Děkujeme!

Chcete pomoci i Vy?

Charita otevírá v Praze Krizové centrum

Humanitární sběrné místo a Krizové povodňové centrum otevírá v Praze 2 na adrese Londýnská 44 Arcidiecézní charita Praha. Centrum bude zajišťovat koordinaci pomoci s pracovníky v terénu včetně dobrovolníků a shromažďování darů a jejich distribuci podle požadavků z terénu. Více informací o tom, jak se může veřejnost do pomoci zapojit.

Veřejnost se může do pomoci zapojit darováním materiální pomoci. Potřeba budou zejména čistící, hygienické a dezinfekční prostředky, pracovní nářadí a pomůcky (lopaty, košťata, gumové a pracovní rukavice, gumáky apod.).

Dary přijímá Humanitární sběrné místo od pondělí 3. června 2012 od 12.00 do odvolání. Vedoucí Humanitárního sběrného místa: Mgr. David Flak (mobil 774 855 361), pevná linka 224 246 519, 224 246 573.

Charita Česká republika již zřídila také povodňové sbírkové konto, dárcovskou DSM a koordinuje přípravu pomoci v nejpostiženějších oblastech. Více zde.

Hlavní koordinátor povodňové pomoci Arcidiecézní charity Praha: Mgr. Pavel Šimek, mobil 603 516 899, mail: 1pavelsimek@gmail.com
Zástupce hlavního koordinátora: Mgr. Stanislav Fiala, mobil 737 282 808, mail adterezie@praha.charita.cz

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371