Sestra Goretti v Praze

Sestra Maria Goretti z Indie se ve čtvrtek 13. prosince setká v Praze s dárci Centra zahraniční spolupráce.

Adventní výzva

Obdarujte o Vánocích nejen své blízké. Darujte pomoc i lidem s tělesným postižením.

25 let Adopce na dálku

Díky vaší pomoci mohlo získat vzdělání 32 tisíc potřebných dětí.
Děkujeme!

Chcete pomoci i Vy?

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Vydáváme nástěnný kalendář 2017

Lidé, jimž Charita pomáhá, mnohdy zažívají podobné příběhy jen v jiném kulturním a společenském kontextu. Kalendář tvoří snímky z  našich projektů v České republice, Indii, Ugandě a Zambii.

Kalendář si můžete objednat už nyní. Cena: 145 Kč. Čtěte více.

Kalendář tvoří snímky z našich projektů u nás a v zahraničí. Každý list přináší srovnání dvou podobných situací, vždy jedna z českého prostředí, druhá z Indie, Ugandy či Zambie. Lidé, jimž Charita pomáhá, mnohdy zažívají podobné příběhy jen v jiném kulturním a společenském kontextu. Každá lidská bytost ale potřebuje stejnou měrou naši pozornost a respekt.

Kalendář si můžete objednat do konce září na e-mailové adrese adopce@praha.charita.cz, na telefonním čísle 224 246 519 nebo v kontaktní kanceláři v Londýnské 44 v Praze 2.

Kalendář má rozměr 31 x 50 cm. Nezasíláme jej poštou. Vyzvednutí objednaných kalendářů bude možné v pondělí 31. října při 25. benefičním koncertě v Obecním domě v Praze 1 nebo od 1. listopadu v kontaktní kanceláři v Londýnské 44 v Praze 2.

Cena vč. DPH: 145 Kč

Kalendář Arcidiecézní charity Praha 2017

Autoři fotografií na titulní stránce : Aleš Masner, Tomáš Kutil

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371